Mark Jørgensen Chaudhry

To Trust and Inspire Human Beings so that they may Grow to Live their Purpose

Hvordan kan jeg bidrage til mere mening, større bevidsthed og tillid – så du løbende kan forløse dit potentiale i dit arbejdsliv?

Jeg er nysgerrige omkring hvordan, at jeg løbende kan blive mere bevidst om, hvad der er meningsfuldt for mig at bidrage med – og hvordan jeg kan hjælpe andre med det samme (samme emne – og nu og her).

Jeg ønsker at bruge min stigende bevidsthed til dagligt at fokusere og bedre handle i forhold til, hvor jeg finder mening i mine bidrag.

Jeg tror på, at alle mennesker – du og jeg – har et uendeligt stort potentiale – og, at du og jeg hver især er den eneste, der kan skabe mening i vores eget liv – såvel professionelt som privat.

Jeg håber på, at jeg med min praktiske, professionelle erfaring, sammen med Søren, kan hjælpe dig på din rejse og give dig konkrete og let forståelige værktøjer, som du med det samme kan anvende og øve dig i at bruge. Forhåbentligt kan det hjælpe dig til at skabe mere mening i dit arbejde og bidrage til, at du bedre opnår de mål, som du ønsker. Alt i alt tror jeg på, at dette kan være med til – i det små – at skabe mening og en bedre verden – for dig, andre og naturligvis min egen familie og mig selv.

Mening, bevidsthed og tillid er tre af mine primære omdrejningspunkter, som jeg dagligt arbejder med – med mig selv og andre.

Jeg er inspireret af og erfaren i et bredt felt af emneområder og anvender værktøjer fra forskellige perspektiver og discipliner såsom: Filosofi, psykologi, psykoterapi,  neuroscience, adfærdsdesign, agile, lean og andre selvudviklings- og ledelsesværktøjer.

I forhold til forretningsudvikling er jeg især interesseret i at teste forretningsidéer baseret på kunde-adfærdsdata – blandt andet med pretotyping og lean startup som en essentiel del af min værktøjskasse.